Yritys

Canttiacca on toiminut

jo lähes kolmekymmentä vuotta, toteuttaen erilaisia tekstiiliprojekteja ympäri Suomen. Vuoden 2024 vaihtuessa, yritys sai uuden jatkajan. Yritystoiminnan päätavoitteena on toimia laadukkaana ja yhtä merkittävänä, kuin tähänkin asti säilyttäen ammattitaitoisen tekstiiliprojektien johtamisen, vuosikymmenten kokemuksen, pitkät ja luotettavat yhteistyökumppani suhteet sekä kattavan ja kilpailukykyisen tekstiilimalliston. 

Nimeni on Mia ja olen intohimoinen sisustussuunnittelija, stailaaja ja rakastan luoda upeita tiloja ja kokonaisuuksia. Saan paljon inspiraatiota luoviin projekteihin ympäriltäni. Uskon, että visuaalisesti kaunis ja toimiva työympäristö vaikuttaa positiivisesti elämäämme sekä työhyvinvointiin.

Olen luova yrittäjä ja sisustusalan sekä projektijohtamisen ammattilaisena takaan asiakkaille aina onnistuneen kokonaisuuden ja parhaimman mahdollisen lopputuloksen. 

Canttiaccan erityisosaamista ovat

akustiset, paloturvalliset, häikäisy- ja näkösuojakankaat sekä muut tekniset kankaat ja niiden työstäminen toimiviksi lopputuotteiksi sekä kokonaisuudeksi. Canttiacca Oy tarjoaa tutkitusti laadukkaat ja turvalliset huippubrändien tekstiilimateriaalit, jotka soveltuvat moniin erilaisiin kohteisiin, kuten koulujen, kirjastojen, toimistojen, hotellien, ravintoloiden tai laivojen tekstiilisisustamiseen. Kykenemme vastaamaan ajanmukaisiin, vaativiin ja laajempienkin projektien sisustustarpeisiin. 

Sisustusratkaisut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden, tilan tarpeiden ja mittojen mukaisesti. Tekstiiliprojekteihin sisältyy aina myös laadukas ompelu sekä asennustyö. Canttiacca Oy valvoo tekstiiliprojekit alusta loppuun asti varmistaen asiakkaalle onnistuneen kokonaisuuden.

Arvot

Luotettavuus

Yritys on tekstiilisisustamisen ja projektimyynnin asiantuntija. Yhteistyökumppanisuhteet ovat
pitkäaikaiset ja luotettavat. Tämä mahdollistaa projektien toteuttamisen aina sovitusti ja
ammattimaisesti alusta loppuun asti.

Laatu

Canttiacca Oy tarjoaa tutkitusti laadukkaat ja turvalliset tekstiilit. Kangasvalikoima on
runsas, korkealuokkainen ja ajan hermoilla pysyvä. Yritys valvoo toteuttamansa projektit alusta
loppuun asti ja varmistaa, että jokainen projekti saa täydellisen
lopputuloksen. 

Uteliaisuus

Canttiacca Oy on utelias kaikille tekstiilisisustamisen uusille virtauksille. Projekteissa voidaan
yhdistää kekseliäästi klassikko- ja uutuustekstiilejä, sekä toteuttaa rohkeitakin materiaali- ja
sävyvalintoja tilasta riippumatta. Canttiacca Oy:n uuden omistajuuden myötä yritys on myös
utelias uusille yhteistyökumppanuuksille.

Visio

Canttiacca Oy:n visiona on toimia tekstiilisisustamisen edelläkävijänä koko Suomessa. Canttiacca Oy valmistaa tekstiilejä, joissa yhdistyvät ajanmukaisuus, käytännöllisyys sekä kauneus. Kaikki tekstiilit ovat huippubrändien materiaaleja, joiden valmistuksessa kunnioitetaan ympäristöä ja yhteiskuntaa. Canttiacca Oy toimii yhä laajemmin arkkitehtitoimistojen, rakennusliikkeiden sekä kalustetoimittajien yhteityökumppanina. 

Showroom

Pursimiehenkatu 29-31C

00150 Helsinki

Contact

Puh. +358 40 563 1767

canttiacca@canttiacca.fi

follow